Mierzyłem. Jest około 7mm luzu więc swobodnie podejdą a są sporo tańsze ;-) . Otwór małą szlifierką do zrobienia bez problemów. Tapicerka od spodu jest po skosie, więc zamontuje je tam gdzie przerwa jest największa.
[O2] Podświetlenie LED wysiadania ( drzwi przednich )
Zwiń
X
-
Witam wszystkich
Już jakiś czas temu miałem opisać swoją propozycję w innym temacie ale jakoś nie było ciągle czasu...
A więc propozycja z mojej strony to zastosowanie lampek z audi a6 białych szerokich i do tego rurek na 6 led
Przód (trochę słabe foto)
tył czerwona i biała też z audi a6, w czerwonej jest zwykła żarówka
Co do tylnych lampek to pasują idealnie przy końcach kieszeni boczka drzwi. Nic nie ociera o karoserię już od 2 lat
Komentarz
-
-
Do sprzedania:
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB CHROM ZIELONE PODŚWIETLENIE
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB I REGULACJA LUSTEREK
*PRZEPŁYWOMIERZ BOSCH SKODA 038906461C
*GRILL
*KRATKA + ZAŚLEPKI ZDERZAKA PRZEDNIEGO
*STEROWNIK PDC 1Z0919475
*ZAWÓR PODCIŚNIENIA 1K0906627A
*ZBIORNICZEK SPRYSKIWACZY 4L
*USZCZELKA SZYBY PRAWA PRZÓD
Komentarz
-
-
lunatick,
W zależności czy jest sterownik w drzwiach z tyłu czy jego nie ma czyli są korbki do drzwi.
U mnie jest ta druga opcja i trzeba było ciągnąć plus z bezpieczników w sumie przy okazji ciągnięcia podświetlenia do klameczek minus brałem z stycznika otwarcia drzwi jak pamiętam to jakiś brązowy kabelek był. Jeżeli jest sterownik to nie ma problemu pod odpowiednie piny podpiąć i zakodować. pod które piny to w elsie trzeba by sprawdzić.
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Z tyłu w drzwiach mam elektryczne szybki musiał bym kiedyś to rozebrać i zobaczyć bo fajna modyfikacjaDo sprzedania:
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB CHROM ZIELONE PODŚWIETLENIE
*PRZEŁĄCZNIKI SZYB I REGULACJA LUSTEREK
*PRZEPŁYWOMIERZ BOSCH SKODA 038906461C
*GRILL
*KRATKA + ZAŚLEPKI ZDERZAKA PRZEDNIEGO
*STEROWNIK PDC 1Z0919475
*ZAWÓR PODCIŚNIENIA 1K0906627A
*ZBIORNICZEK SPRYSKIWACZY 4L
*USZCZELKA SZYBY PRAWA PRZÓD
Komentarz
-
Komentarz